Followers

2011/06/20

Long Skirt. Jacket and Cardigan...Promote!!!

assalamualaikum

alhamdulillah...atas pertolongan sepupu aka kawan rapat aku..Hadi...akhirnya aku dapat juga naj teruskan hasrat aku ni..hehe...aku da jumpa beberapa design Long Skirt, Jacket dan Cardigan yg cantik2 dan harga dia aku x tetapkan lagi...sekarang ni nak buat survey dulu....ada x yg berminat dgn barang2 yg aku nak jual ni??

"anda yg cantik2 dan cute2....ini belum sampai proses nak jual tau tapi baru nak promote dan buat survey...
sila komen dan like sahaja...nanti kalau ada yg ramai berminat baru la saya akan buka jualan untuk barang di bawah ni...pliz yeee...like and komen shaja..."

Fashion Korean Style Slim Cotton Long Skirt

Long Pattern Skirt

Gradient Color Long Skirt

Korean Style Pleated Long Skirt 
2011 New romantic Zippered Wrinkle Long Skirt
 

ok x??? sila like dan komen mane1 yg anda suke yee...sy sangat menghargainya.....kalau yg ramai minat baru sy akan buka utk jualan...thanks..luv~

p/s:::sory2..sbb inernet ada prob skit..so baru dapat nak letak pics tuk long skirt..akan datang baru letak pic2 cardigan dgn jacket2 yg fabulous~heee


to be continue...

2 comments:

  1. nice...nant leh akak beli kat ko je~~

    ReplyDelete
  2. ok akak...jgn lpe singgah blog sy lg satu yee

    ReplyDelete

komen dengan bijaksana..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...