Followers

2012/12/31

tamat 07

Assalamualaikum

alhamdulillah sudah tamat semester 07..huhu..memang mencabar sebab sem ni dapat lecturer yg suka komen dengan mengeji jek..aigohh..sakit telinga sampai aku rasa x suka duduk lama2 dalam studio..nasib baik ada seorang lecturer perempuan yg baik dan x suka berleter mcm sem lepas...

tapi dah tamat..sem ni 2 subjek susah iaitu thesis dan design..thesis entah apa2 la aku buat...dgn lecturer yg jarang masuk kelas dan kalau masuk pon..kelas pkl 1030 tapi 1230 baru masuk...sbb dia busy la kata kan...so aku buat thesis entah ape2 sampai aku rasa nak give up!

tak tahu la kenapa..bila tengah ada projek, bukan main nak on9 benda yg bukan2..yg x ada kaitan dgn study..konon nak buat investigation la konon tapi bila dah ada masa free tak tau nak buat ape..ngong~

tapi ada satu benda yg best...alhamdulillah dah dua tahun aku bersama dgn zizul rupanya...ni la first time aku bersama dgn sesorang dalam tempoh yg lama.. semoga cepat2 lah ikatan kami berdua menjadi halal..banyak betul dugaan..ada yg setuju..ada yg x setuju...so plan terpaksa la berubah2...insyaAllah lepas aku habis study baru la dapat teruskan plan pertunangan...

sem ni insyaAllah zizul habis..aku doakan agar dia dapat habis dengan baik dan jayanya...aminn

sem ni juga tengah bosan2 aku dah beli senaskah AlQurab dgn terjemahan nya sekali..alhamdulillah..dulu baca tanpa tahu makna sekarang dah dapat lebih faham apa yg tersirat dalam tuu..

dan x tau kenapa sem ni aku gemar selidik pasal kisah2 nabi.. penciptaan iblis dan sebagainya..
nak tulis? nanti la ye..aku nak kumpul kan ilmu supaya x ada la yg silap sulop nye...

btw cuti ni aku dapat jugak bawak mak ayah pergi Bukit Cherakah!!!yeah~dapat masuk 4 season house..tapi x best!haha

k  la bye..im sorry im not a good writer..still waiting for my MUET result :P

pose slim lady yg x boleh blah..haha

ow happy cuz dah habis final..exam je lagi weyy

yeah im free and im glad.. im happy now~alhamdulillah...
blogger yuyu zulaikha already engaged n Maria Elena got married..sooo

                                           AKU BILA LA LAGIIIIII?????????dont ask plissss!? :P


2 comments:

  1. congratulation sebab dah abis exam and happy holidays..pasal jodoh tu jgn tunggu lelama..klu dah cukup syarat langsungkan jer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. haha exam blm habis lg laa,btw tq

    ReplyDelete

komen dengan bijaksana..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...